Přezutí na letní pneumatiky

26.03.2015 13:49

Dbáte-li na bezpečnost při jízdě automobilem, není nic jednoduššího, než používat v tomto počasí ty správné pneumatiky. Nyní je ten správný čas vyměnit je zpátky za letní, které vám poskytnou ideální jízdní vlastnosti.
Tak jako jsou v zimě často vidět srazy milovníků letních pneumatik při hromadných autohaváriích, hrozí stejné riziko i při nepřezutí zpět na letní.
Zimní pneumatiky jsou totiž určené do teploty maximálně okolo 7 °C. Poté se u nich výrazně prodlužuje brzdná dráha. Je tedy nejvyšší čas na jejich výměnu.
Používat i v tomto počasí stále zimní pneumatiky je navíc i plýtvání penězi a navíc je zbytečně opotřebováváte. U zimních pneu se totiž kvůli hrubšímu dezénu zvyšuje spotřeba, jsou kvůli své výstavbě hlučnější a především je jízda s nimi nebezpečnější.
Řešení je jednoduché - svěřte svůj vůz do rukou profesionálů z AUTO BÁRTA Bosch Car Servisu, který najdete v Opavě na Vojanové 34.
Pracují zde s nejlepším vyvažovacím strojem HUNTER se systémem SMART WEIGHT TECHNOLOGY pro vyvažování a zařízení k demontáži a montáži pneumatik včetně nízkoprofilových, včetně typu RUN FLAT. Dále je to novinka /BOSCH TPA200- zařízení k aktivaci, opravě, seřízení snímačů tlaku vzduchu/.
Od roku 1968 jsme zde pro Vás v oblasti přezouvání vozů a dalších servisních prací.